Nittedal Utegris

Nittedal Utegris startet med 10 griser vi skulle ha til eget bruk, venner og bekjente. Etterspørselen etter frittgående gris er stadig økende. Vi har den største besetningen gjennom vår og sommerhalvåret, men også på vinterstid. 

Vi har grisene på store skogsområder slik at de kan rote, bade og grave. Når grisene bader i gjørme er det for å skjerme seg mot solen. De ligger gjerne å sover i skyggen i skogen på de varmeste dagene.

 De finner mesteparten av maten sin ute i skogen, der finner de røtter og naturlig grønt, men de har fri tilgang på soyafritt kraftfôr, og får brødvarer fra en lokal baker på Majorstua noen ganger i uken. De får også godsaker som epler fra hagen våres på sommerhalvåret. 

Ønsker du å kjøpe hel eller halv gris?

Vi selger også hel eller halv gris, du kan velge mellom findelt eller grovdelt. Hel gris er på ca 80-100 kg, halv gris vil da bli på ca 40-50 kg.
Kjøttet er klart til henting i oktober/november, vi vil sende ut en sms når det nærmer seg henting.

Alle stykningsdeler kommer vakuumpakket og merket.
Stykningsdeler Findelt: Ribbe, Svinestek, Skinkestek, Medisterfarse, Koteletter, Nakkekoteletter, Indrefilet, Knoke, Labber, Mørbrad, Kraftbein, Småflesk.

Stykningsdeler Grovdelt: Hel frampart, hel mellompart,
hel bakpart.

For bestilling: Fyll ut skjemaet under.
Ved bestilling vil du bli satt på en liste hos oss og vi vil ta et depositum( 1000 kr for halv gris, 1500 for hel gris) Depositumet vil bli trukket fra totalsummen når du henter.
Pris per kg er 135 kroner.

Vi sender desverre ikke. Kjøttet må hentes hos oss.(Kan leveres etter avtale mot et frakt-tillegg)


Dersom du avbestiller etter SEPTEMBER vil det komme et avbestillingsgebyr på 2500kr pr halve gris.

Bestill Hel eller Halv gris her: